• +36 70 627-5630 - Ceglédi Eszter

Franchise program

Kedves Angol Tanárok, vagy vállalkozás indításához kedvet és tehetséget érző gyermeknevelésben jártas anyukák / apukák!

Az ANGOL NAPKÖZI veresi sikereire alapozva, tervezzük, vidéki nagyvárosokban történő újabb franchise helyszínek nyitását.

Röviden a programról:
Amikor szerződést kötünk egy új franchise partnerünkkel, mindig a tapasztalatainkra hagyatkozunk, melyeket az elmúlt majdnem 3 évben szereztünk. A kezdetek óta olyan partnert választunk ki, aki elkötelezett az ANGOL NAPKÖZI működtetése iránt, és felelősen irányítja a hozzá tartozó egységeket az év minden napján. Ismeri az összes munkafolyamatot, emellett a helyi közösség életében is személyesen részt vesz, így erősítve az ANGOL NAPKÖZI márkát. 

Többek között ezért is tudtunk egy olyan lelkes, innovációra nyitott, de mégis egységes csapatot építeni, akikkel közösen céljainkat is meg tudtuk valósítani.

Franchise partnereink tréningen vesznek részt, amely során megtanulják az ANGOL NAPKÖZI programját,  működését, hogy  bizonyítsák elkötelezettségüket, és partnerré válásuk után is napi szinten aktív részesei legyenek az Angol Napközi működésének, hogy magas színvonalú oktatást nyújthassunk a hozzánk járó gyerekeknek a szülők megelégedésére.  
A helyszín kiválasztása közösen történik. A helyszín működtetéséhez szükséges eszközök beszerzése a franchise átvevő feladata. A beszerzések minden esetben az általunk kiválasztott, beszállítóktól történnek az egységes arculat megtartása miatt.
Az egységes oktatási program mellett a marketing stratégiát is központilag határozzuk meg, emellett azonban minden franchise partnerünk szabad kezet kap, hogy hogy saját maga alakíthassa ki a helyi közönséget megszólító marketing tevékenységét.
Várjuk ambíciókkal rendelkező új franchise partnerek jelentkezését nagyvárosokból. 

Elérhetőség:
       Juhász Anna
tulajdonos ügyvezető
    +36 30 982 5088   
 

 

© 2016-2024 Angol-Napközi - Minden jog fenntartva | https://angol-napkozi.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...