Hasznos Információk

 
 
VÁLASZ:

Csak a weboldalunkon lévő online jelentkezési lapot kell kitölteni és már a következő foglalkozáson várjuk önöket! A jelentkezésről e-mailben visszaigazolást küldünk.
VÁLASZ:

Általános iskolásoknak szól a program. Legjobb elsőben elkezdeni velünk a tanulást, mert 8 év alatt fejlődnek annyit, hogy valóban nyelvvizsga szintű tudásuk legyen. De várjuk a nagyobb gyerekeket is. Őket szintfelméres után osztjuk be a megfelelő csoportba.
VÁLASZ:

2016 szeptemberében kezdtünk az első évfolyammal, azóta minden évben 1 új osztállyal bővültünk.
VÁLASZ:

Veres: Az alsó tagozatosokat a Mézesvölgyi galériáján várjuk 13.00-14.00-ig, majd együtt, tanári felügyelettel átsétálunk a Ráday utcába.
Útközben csatlakoznak hozzánk a felső tagozatosok is.
Más településekről elsősorban Szadáról, Őrbottyánról, Csomádról, Erdőkertesről, Dunakesziről, legalább 5 fő jelentkezése esetén vállaljuk a gyermekek átszállítását.
VÁLASZ:

Igen, szaktanári segítséggel készítjük el a házifeladatokat. 
VÁLASZ:

A veresi gyerekek uzsonnáját megkapjuk a Mézesvölgyi konyhájáról és átvisszük az Angol Napközibe, ahol a szünetben elfogyaszthatják. A többi suliból érkező gyereknek meguknak kell elkérni az uzsonnát.  
VÁLASZ:

Kb. 14.15-re átérünk a Ráday utcába. Akinek még tanulni valója van az befejezi tanári segítséggel, a többiek szintén tanári felügyelet mellett az udvaron játszhatnak. Rossz idő esetén a tantermekben vagy a tornaszobában.

15.00-17.00 óráig angol órák vannak egy nagyobb szünettel.

A szülők 17.00 -re, péntekenként 16.30-ra érkeznek a gyerekekért.  
VÁLASZ:

Kifejezett házi feladat nincs, a gyakorlás ajánlott.  
VÁLASZ:

A két tanítási nyelvű iskolák tananyagára építkezünk, sok játékkal, énekkel, kézművessel fűszerezve a mindennapokat.  
VÁLASZ:

A környező településekről a gyerekek átszállítását kellő jelentkező esetén megszervezzük. Távolabbról azonban egyénileg kérjük megoldani a Napközibe érkezést. 
VÁLASZ:

Igazodva az általános iskolákhoz, a mi szüneteink is épp akkor vannak.  
VÁLASZ:

Igen, minden nyáron szervezünk tábort.
VÁLASZ:

Legkésőbb a nyár elején az iskolai beiratkozással egyidőben, a weboldalunkon lévő online jelentkezési lap kitöltésével.
 
VÁLASZ:

Csak váltócipő, Tolltartó és némi elemózsia szükséges. A többit megbeszéljük személyesen, hogy mi van otthon és mit kell beszerezni.
VÁLASZ:

Intézményünkbe csak a mentálhigiénés szempontból teljesen egészséges gyermekeket tudjuk fogadni. De optimális esetben az átlagnál jobb képességű gyerekeknek való az Angol Napközi.
VÁLASZ:

Igen, vannak kedvezményeink, például testvér kedvezmény.
VÁLASZ:

Hát egy picit, de érdemes telefonálni és megkérdezni, hogy a kinézett csoportban van-e még esetleg hely! Néha az is előfordul, hogy új csoportot indítunk és abban vannak még helyek.
VÁLASZ:

Lehet átutalással és készpénzben. Minden hónap elején fizetendő az aktuális havi tandíj. Kaphat számlát.
VÁLASZ:

Nincsenek! Nálunk minden transzparens, az árak a weboldalon is megtalálhatóak.
VÁLASZ:

Igen, úgy rendelünk mindenből, hogy Önöknek ne kelljen mindenért egyesével szaladgálni. De általában novemberre nekünk is kifogy a készlet!

© 2016-2021 Angol-napkozi - Minden jog fenntartva | https://angol-napkozi.hu