• +36 70 627-2630 - Ceglédi Eszter

Munkatársunk

Kovács Erika

Igazgató
[Veresegyház]

Tanítói diplomámat 1998-ban szereztem a Zsámbéki Katolikus Tanítóképző Főiskolán.

21 évig alsó tagozaton tanítottam az Újbudai Bocskai István Általános Iskolában.
Másoddiplomát a Budapesti Műszaki Egyetemen, közoktatási vezetőként szereztem 2005-ben.

2012 szeptemberétől a Városligeti Ovisuliban tartok iskolaelőkészítő, készség- és képességfejlesztő tanfolyamokat óvodásoknak. Számomra a tanítás, a gyerekekkel töltött idő elhivatottság, szenvedély. Szeretek részévé válni a világuknak és igyekszem az ő szemükön keresztül is nézni a világot.  

2018-tól a Veresi Angol Napközi igazgatója lettem, ahol számos új kihívás mellett, lenyűgözött a családias légkör, és a gyerekek hihetetlen fejlődése.

Számomra a tanítás, a gyerekekkel töltött idő elhivatottság, szenvedély. Szeretek részévé válni a világuknak és igyekszem az ő szemükön keresztül is nézni a világot. 
 

"Nézz a gyerek szemébe, és mondd neki azt: tudom, hogy te ezt meg fogod tudni csinálni! Tudom, hogy képes vagy rá! Tudjátok, micsoda varázsmondat ez? Képzeljétek el, hogy nektek mondja ezt valaki teljes bizalommal és szeretettel! Ez olyan gyógyír a szívnek és olyan töltőerő, hogy a felnőtti kapcsolatokban is nagyon érdemes használni."

(Dr. Bagdy Emőke )

© 2016-2022 Angol-Napközi - Minden jog fenntartva | https://angol-napkozi.hu

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...