Munkatársunk

Virág

Angol Tanár

Első főiskolai végzettségemet 2004 ben szereztem Művelődés szervező szakon a NyME Kodolanyi Főiskolan.

Meg vagyok róla győződve, hogy az aktív idegen nyelvi környezetben való nyelvtanulás mindíg is a leghatékonyabb módszer lesz a nyelvtudás fejlesztésére, ezért ahogy lehetőségem nyílt rá, jelentkeztem egy fiataloknak szervezett Amerikai munkaprogramra (CCUSA) amely gyermekeknek szervezett nyári táborokba közvetített tábori nevelőket az Egyesült Államokba.
Ekkor szereztem először komolyabb tapasztalatokat gyermekekkel való foglalkozásban, és éreztem mekkora előnyt jelent az élő nyelvi környezetben való tanulás.

A következő évben amint újra lehetőségem nyílt rá visszautaztam és újabb 6 hónapot töltöttem el de ezúttal a keleti parton New York környékén.

Miutan lediplomaztam úgy éreztem itt az ideje hogy ismét a nyelvtanulásra koncentráljak.
2005-ben jelentkeztem a University of Birmingham régész képzésére, ahol folyamatos munka mellett sikeresen lediplomáztam 2008 ban, majd 2010 re mesterdiplomát szereztem műemlék védelemből.

Később megszereztem az Angol állampolgárságot, és miután megszületett második gyermekünk a férjemmel úgy döntöttünk 2017 ben hogy ideje hazatérni és megpróbálom átadni a tudásomat azoknak a fiatalabb generációknak, akik való életben hasznosítható, nem könyvszagú nyelvtudást szeretnének szerezni vidám környezetben.

"Felpezsdítőnek tartom a gyerekek tisztaságát, őszinteségét és nyitottságát és azt a játszi könnyedséget, ahogy szivacs módjára tudják a tudást magukba szívni."

© 2016-2020 Angol-napkozi - Minden jog fenntartva | https://angol-napkozi.hu